Mascara Mega Effects

Dupa mai bine de 50 de ani, suntem primii care revolutioneaza mascara clasica. Iti doresti gene de senzatie, cu volum fenomenal? 

Descopera o noua mascara cu adevarat revolutionara! Volum panoramic dintr-o singura aplicare! Cu 40%* mai multa acoperire dintr-o singura aplicare!
Formula: Pigmentii din silicon si negru intens ofera un aspect plin de volum genelor!
Aplicator: Periuta are un design construit exact dupa forma naturala a genelor pentru a le imbraca perfect de la radacini pana la varfuri.








1.CUI SE ADRESEAZA?
Oricarei femei care îsi dore te gene cu volum surprinzator din doar câteva aplicari. Cu sigurana fiecare dintre prietenele tale tie ca o privire seducatoare spune mai mult decât o mie de cuvinte, a a ca invita-le sa încerce prima mascara de care se vor îndragosti cu adevarat. În plus, daca ai prietene care sunt în permanena în cautare deinovaii, sunt „candidatele” perfecte pentru recomandarea acestui produs.


2.CUM FUNCTIIONEAZA?
Designul revoluionar permite aplicarea mascarei într-o
cantitate cu pâna la 40% mai mare, oferind astfel volum si separare. În plus, formula îmbogaita cu pigmeni de silicon Ultra Black asigura un negru intens i ispititor pentru acele priviri care nu vor fi uitate niciodata.
Periua flexibila (12 poziii diferite) asigura o aplicare usoara si eficienta.

SFAT! Daca îi tremura mâna în timp ce aplici mascara, încearca sa îi sprijini cotul pe masua de machiaj
în timpul aplicarii. Astfel, ar trebui sa obii mai multa stabilitate în timpul aplicarii machiajului.