Noua aroma Avon ... Little Red Dress





Campania 13 este invaluita in parfum de trandafir, zmeura si lemn de santal. Am pornit in 2009 cu Little Black Dress, apoi ne-am intalnit cu Little White Dress, iar in 2011 ne completam colectia cu noua Apa de parfum Little Red Dress.
www.avon.wgz.ro
Avon lansează o nouă apă de parfum, Little Red Dress şi o gamă de machiaj cu acelaşi nume.
LRD are două prietene mai vechi, Little Black Dress (cel mai de succes parfum Avon) şi Little White Dress.

Micuţa Rochie Roşie este un parfum îndrăzneţ şi pasional, din categoria oriental-fructată, conţine arome de zmeură, lemn de trandafir, santal. Mie mi se pare că seamănă cu Angel- Thierry Mugler, diferenţa este însă că LRD este mai blând. Mirosul se menţine şi devine din ce în ce mai delicat.

Gama de machiaj LRD conţine doua truse de farduri de pleoape a câte 4 nuanţe - Hollywood, tonuri de pământ, potrivite unui machiaj de zi, şi Starlet- tonuri de gri perfecte pentru un machiaj smokey eyes, două nuanţe noi de lac de unghii, care se asortează perefect ţinutei. La aceeaşi pagină în broşura 13 găsiţi şi un creion retractabil pentru ochi foarte negru blackest black şi 6 nuanţe ale rujului Ultra Color Rich în ambalaj special. 

Special pentru tine in C13 am pregatit o oferta speciala : comanda pentru tine si prietenele tale 5 parfumuri Little Red Dress si il primesti pe al 6-lea gratuit ! Cum ti se pare oferta propusa ? Doresc sa simt la tot pasul miros de LBD, LWD si LRD de aceea iti ofer sansa sa primesti parfumul gratuit :D