Anew Rejuvenate Sapphire Night Emulsion

Ma gandeam sa fac cateva reviw-uri la produsele Avon pe care le folosesc personal si sa imparatasesc si voua rezultatele observate :)

Tratament de noapte Anew Rejuvenate (16246)

Cum actioneaza Tratamentul de noapte Anew Rejuvenate?
- formula gel confera pielii o hidratare intensa.
- complexul Exfo-Smoothing este special creat pentru exfolierea tenului si ajuta la netezirea pielii.
- Tehnologia Mini Extraction cu ingrediente botanice active contribuie la minimizarea porilor.
- complexul pretios cu polipeptide reduce aspectul liniilor fine si previne formarea lor.

Utilizare : Se aplica intr-un strat subtire in fiecare seara, pe fata si gatul perfect curate prin miscari circulare dinspre interior spre exterior. Se recomanda folosirea unei creme cu SPF pe timp de zi deoarece Tratamentul poate crea o hipersensibilitate a tenului.

Parerea mea : In ciuda texturii gel, usoare, acest tratament hidrateaza intens pielea si o face sa arate mai luminoasa si ofera o imbunatatire semnificativa a aspectului de linii fine si pori. Dar nu se adreseaza tenului sensibil, mie imi provoaca o usoara inrosire ori de cate ori o aplic dar pentru rezultatele oferite, merita "efortul" ! Un pot de 50 ml ajunge pentru 4 luni de utilizare.

Parerea clientilor mei : Vand o bucata - o data pe campanie sau la 2 campanii. Clientii sunt multumiti de rezultate si continuua sa o achizitioneze; mai mult de atat, acestora nu le provoaca reactii adverse ca si mie :)


PRET DE BROSURA : 59 RON (Cand este la oferta este la 29 ron)


Voi ce parere aveti ? Ati incercato ?