Ingrijirea tenului iarna

Intre 12 si 19 ani
Creme cu grasime redusa

Intre 12 si 19 ani, tenul devine mai gras. Cu toate astea, pe vreme de iarna, umiditatea poate fi insuficienta. Folositi creme de fata, dar cu un continut redus de grasimi, altfel poate sa apara acneea.
Impotriva punctelor negre si a cosurilor: folositi zilnic remedii care sa deschida porii infundati (bai de abur), apoi lotiuni astringente (Clearskin). In final, folositi o crema anti-acnee Clearskin..
RECOMANDARE : CLEARSKIN & ANEW AQUA YOUTH

Intre 20 si 50 de ani
Bai fierbinti, apoi creme

Intre 20 si 50 de ani, tenul trebuie ingrijit in functie de structura lui.
Pielea uscata are nevoie, mai ales iarna, de creme puternic hidratante, cu componente uleioase. Si tenul gras are nevoie de umiditate, dar cremele sa aiba un continut uleios redus.
Cremele au o actiune deosebita, daca inainte de a le aplica, faceti baie in cada sau baie de aburi doar pentru obraz. In general, obrazul incepe sa imbatraneasca la 21 de ani. Cremele indicate, mai ales la vreme de iarna, sunt cele care contin vitamina A. Daca va plimbati sau faceti sport pe soare, folositi neaparat creme de protectie anti-UV.
RECOMANDARE : SOLUTIONS WINTER & ANEW GENICS

Dupa 55 de ani

Creme cu fond uleios

Dupa 55 de ani, pielea devine mai uscata si are nevoie iarna de produse de doua ori mai bogate in grasimi uleioase.
Ungeti-va in fiecare dimineata si seara, fara sa uitati masajul facial. Protectia impotriva soarelui ramane actuala: folositi creme cu factori de protectie anti-solara.
RECOMANDARE : ANEW PLATINUM