Gama Avon Anew Vitale, pentru un ten complet revitalizat!

In prag de primavara, Avon lansează gama de produse Anew Vitale, pentru un ten complet revitalizat, oferind pielii sursa necesara pentru a se hrani optim cu elemente esentiale acesteia.
Te invit sa descoperi cele patru produse ale gamei Anew Vitale, ingredientele folosite si rolul acestora, cat si cateva detalii despre textura lor si modul de aplicare. Te-am facut curioasa? Iata de ce ne place noua gama lansata de Avon! Este adevarat ca pielea are perioade mai bune si perioade mai putin bune, dar este de la sine inteles ca atunci cand ea nu arata „stralucit”, cu siguranta ii lipseste ceva. Poate un regim-fulger cu ingrediente anti-imbatranire, poate un ritual constant de hidratare, poate un tratament cosmetic profesionist sau poate o cura de vitamine.

Noua gama Avon Anew Vitale ofera pielii un cocktail eficient de ingrediente stimulatoare

Cert este ca atunci cand iti doresti mai multa prospetime si un tonus excelent, o poti face cu aceasta noua gama Anew Vitale care ofera pielii un cocktail eficient de ingrediente stimulatoare. Este o sursa buna pentru energizarea tenului si un aliat in lupta contra timpului sau a stresului. Gama are la baza o tehnologie inovatoare si o formula puternic hidratanta, potrivita atat pentru tenul normal, cat si pentru cel cu imperfectiuni. Contine complexul ProEnergy, un amestec unic de vitamine, antioxidanti si aminoacizi, care inlaturarea primele semne de oboseala ale tenului.
Noul portofoliu cuprinde patru produse esentiale pentru femeile care isi doresc o ingrijire completa pentru tenul lor. Gelul de curatare contribuie eficient la redarea aspectului radios al pielii, iar crema de zi cu factor de protectie SPF25 UVA/UVB protejeaza fata de factorii externi, precum razele UV, si ii reda aspectul proaspat si ingrijit. Pentru ingrijirea nocturna, iti propun sa incerci gelu-crema de seara pentru fata si gelul-crema pentru ochi. Ambele texturi hidrateaza intensiv pielea in timpul somnului, iar dimineata te vei trezi cu un chip odihnit, neted si mai radios. Si vreau sa mai adaug ceva! Intreaga gama are o aroma floral-fructata, foarte placuta la aplicare si o textura lejera care nu lasa urme grase, absorbindu-se rapid in piele. Eu am pus-o la incercare si ma declar multumita!