Gentile Avon in prim plan :)


Acum voi incerca sa fac ceva neobisnuit . Voi scrie pareri despre genti – la cererea publicului.

Geanta Maryam

Culoare: negru
Aspect: efect piele de crocodil
Material: PVC, poliester
Dimensiuni: 23,6 x 34,4 cm
Dimensiuni baza: 28,1 x 10 cm
Se inchide cu fermoar.
Contine un buzunar interior prevazut cu fermoar si un compartiment pentru telefonul mobil.

Parerea clientilor : O geanta frumoasa, eleganta si destul de rezistenta
Parerea mea : Am vazut geanta la directorul de zona de la Avon si pot spune ca este frumoasa, materialul este semi-lucios si este destul de incapatoare, nu este foarte mare dar nici foarte mica. Din cate stiu, Adriana-ASM Avon, inca o mai are chiar daca cara 4 telefoane, 1 portfard plin, 2 portofele, 2 agende si alte cele in ea. Deci, de aici trag concluzia ca este rezistenta :)


Pretul este undeva in jur de 69,99 ron

Gama Clearskin - pentru tenul acneeic

Imi place atunci cand munca pe care o fac imi este rasplatita/remarcata.
Blogul mi-a fost apreciat de catre o colega din Avon – Andreea Lecu – ea mi-a sugerat cateva articole interesante.
Voi incepe cu gama de produse adresata tenului acneeic – Gama Clearskin :)

Produsele Clearskin se impart in 3+1 categorii :
-          Pentru curatarea porilor – “usureaza” tenul gras de sebum si previne aparitia cosurilor (Pore Penetrating – verde)
-          Pentru eliminarea punctelor negre –  micsoreaza porii si curata in profunzime prin actiunea acidului salicylic in diferite concentartii (Blackhead Clearing – albastra)
-          Pentru reducerea, acoperirea si tratarea cosurilor – reduce inflamatia pielii, usuca cosurile, trateaza si acopera imperfectiuniile (Blemish Clearing – mov)

Parerea clientilor mei :
Alexandra Miclea – 19 ani (Produs testat : Blemish Clearing 3 in 1 Gel de curatare/Gel exfoliant si Masca pentru fata – cod : 04556) “Imi place foarte mult pentru ca imi face fata foarte fina si imi simt pielea atat de curata”
Gaby Cristinesc – 18 ani ( Produs testat : Blemish Clearing Tratament pentru pete cu acid salicylic – cod : 06221) “ Este bun,  ma dau cu el pe cosuri de 2 ori pe zi si le usuca si nici nu mai ma dor – stai sa te fac si pe tine pe cosul acela de pe nas “
Eva – 32 ani (Produs testat : Pore Penetrating  Lotiune tonica astringent pentru cosuri cu acid salicylic 0,5% - cod : 46227) “Este foarte buna, eu comandam in ambalajul vechi, dar imi place mai mult noua formula. Stii ca nu support cosurile si trebuie sa le acopar, gama Clearskin ma ajuta intr-o mare masura sa imi tin “problema” la distanta.”

Parerea mea :
Gama Clearskin atata timp cat este recomandata cu cap si este folosita ca la carte da rezultate bune … dar sa nu ne asteptam la minuni si la ten super flawless pentru ca asa ceva nu exista fara photoshop. Eu personal nu prea am tangenta cu Clearskin doar atunci cand imi apare cate un cos si Gaby se ofera sa il tratez.
Clientii mei sunt multumiti de gama aceasta si chiar si eu o recomand cu placere, in special Clearskin Professional – o gama ce pot spune ca face intradevar minuni pentru tenul cu foarteee multe probleme.

Preturile produselor sunt cuprinse intre 8,99 ron si pana la 18,99 ron. Sunt accesibile tuturor celor ce doresc sa imbunatateasca si sa tina sub control tenul cu probleme.

Parerea voastra care este ? Voi ce produse Clearskin folositi si care dau randament maxim pentru voi ?